civcivoz Kızlar ogluma gece kilot bez takmayı düsünüyorum gece hic degistirmiyorum suan nerdeyse 12saat kalıyor sleepy kullanıyoruz acaba hangi kilot bezi alsam sızdırma yapmaz ve suan sleepynin 4numarasını kullanıyoruz kilot bezde de 4 numara mı almalıyım yoksa 5 mi? Hangi markadan hangi beden almalıyım Daha mı dar oluyor acaba kalıpları yardımcı olabilir misiniz
antropologanne civcivoz Ben sadece geceleri sleepy lavanta olanını kullaniyorum. Cok memnunum. Hic tasirma yapmadi.
birboncukannesiiii civcivoz baby turco külot bezini kullanıyorum. Cırtlı bezle aynı boy aldım. Daha gevşek. Ama gevşekliği korkutmasın hiç taşma olmadı. bende külot bezi bacaklarında iz yapmadığı için tercih ediyorum.
civcivoz birboncukannesiiii normal baby turco mu bi de dogadan olan var ben de lastik izinden sikayetciyim sleepyden genel olarak memnun musunuz baby turcodan
Mommysharkdoodoodoodoo Sleepy külot bez kullanıyorum çok uzun zamandır oğlum da uzun zamandır deliksiz uyur doluyor ama asla taşma yapmadı. 10.5 kg oğlum 5 numara kullanıyorum kilosu neyse ona göre alın normal bezle aynı beden
Woody civcivoz normalde prima premium care kullanıyordum. Külot bez de sleepy aldım. Çok memnunum. O kadsr memnunum ki 100lerce prima stogum duruyor boş boş
VERA19 civcivoz Prima aktif bebeğin külot bezini öneririm.Ama eger sleepy alacaksanız kullandiginiz bedenden bir beden buyuk almalısınız çünkü lastik kismindan biraz kucuk gibi😊
LadyMarmalade civcivoz kalıpları aynı genelde normaliyle yine 4 alın. Molfix 5 kullanıyoruz memnunum 11 12 saat altında kalıyor aynı bez gece
birboncukannesiiii civcivoz bby turco doğadan. çok memnunum. Her bebekte farklılık görünebilir ama az miktarlı bi paket alıp denemenizi tavsiye ederim. ıslak mendilide çok güzel
DemirDenizkuslarimm Sleepy lavanta yağlı külot bez kullanıyorum, gayet memnunum. Şimdiye kadar hiç sızdırma falan yaşamadım. Ancak cırtli bezden daha dar, o yüzden cırtlı bezden bir numara büyük alıyorum.