SedefLina Bebeğimin boyun kısmında pişik oldu. Pamuğu zeytinyağına batırıp o şekilde sildim de kuru tutmak gerekiyormuş bazıları pudra sulandırır bazıları pudra dök diyorlar ne yapıcamı bilemedim fikir verin nolur
GokturkAlp SedefLina zeytinyağında az da olsa asit vardır, pişiğe vs uygulanınca dahada tetikleyebilir. Boyunda çıktıysa pişik değil alerjik birşey olma ihtimali daha fazla. Bir doktor kontrolünde krem yada merhem kullanmak en doğrusu.
theAna SedefLina pudra zararlı pişik kremi varsa o geçiriyor. Oğlumda da oldu kuru tutuyorum ve pişik kremi sürdüm geçirdi. Önlük takınca da katlanmamış oluyor yapışmıyor.
Merve5627 SedefLina benimde bebegimde var pişik kremi sürüyorum geçiyor surekki pişik kremi sürmek lazım koltuk altında keza ayni şekilde
SultanAnne SedefLina hametan veya sudocrem varsa sürebilirsin canım. Benim bebeğimde 7ay yaşadık o sorunu günde iki defa temizleyip kurutup kremi sürdüm.
GokturkAlp SedefLina pişik diyorsanız pişiğe hametan krem çok iyi geliyor. Kaynamış ılımış su ile temizleyip sonra hametan sürebilirsiniz düzenli olarak.