Kylasiye Merhaba kızlar yeni doğum yaptım sezeryan sütüm inmedi henüz bebeğin dil bağının olduğunu söylediler Bebeği böyle olan varmı varsa ne yaptınız çok üzülüyorum 😔😔Emme refleksinin iyi olduğunu söylediler mama veriyoruz şimdi biberonla
Bebegimm1 Kylasiye benm bebegimde de emmesinde sorun yok ama dilini dısarı cikartamıyor persembe gunu doktoruma kesilmesini istiyorum dicem normalde 4.ayina kadar düzelebiliyormuş ama bizde düzelme hala olmadı öyle gördükce uzuluyorum bakalm ne dicek doktorumz
ilosasel2010 Kylasiye benim yegenimdede vardi doktora gittik bakti dil bagi var dedi saniyelik bseyle kesiveriyor hic bisey yok bebek hissetmiyor bile
Yonca20 Kylasiye korkma kuzum bugun doktor bize de dil bağının olduğunu söylediler haftaya kestiricez inşallah
Cktha Kylasiye emme de sorun yoksa tercih etmiyor doktorlar 2 doktorumuz da ayni şeyi söyledi hem de tekrar birleşme ihtimali de var emme de sorun yok gerekiyor dediler ben de istemedim acikcasi yapılmasını
Kylasiye ilosasel2010 Yaaa inşallah çok korktum sütüm de inmedi kaç günlükken yada aylıkken kestirdiler
ilosasel2010 Kylasiye onu hatırlamıyorum da kucuktu 2-3 aylik ancaydi ama cok basit bi işlem doktor bize dil bagi var kesmemiz gerek derken saniyelik halletmişti
Yonca20 Kylasiye 4.5 aylık canım , şu an biraz hasta o yüzden kestiremedik haftaya halledicez inşallah 1 dk lık operasyonmuş
Zeynada Benm kızımda 33.günde beni emmeyi bırakmıstı,tesadüf gördük dil bağını,o hafta kestirdik.10saniyelik bir işlem.hiç korkmayın.anne sütüyle 1 haftada iyileşti.tabi memeye geri döndüremedim o ayrı dava
Kylasiye ilosasel2010 ilosasel2010 sütüm inmedi o yüzden kestiremedim hemen iyileşmez diye bide bilmeyince çok korkuyo insan
ilosasel2010 Kylasiye o kadar basit bi islem ki parmak ucundan seker olcturmek icin kan aldirirsin ya onun gbi düşün saniyelik bi olay
Kylasiye Cktha bizimde emmede sorun yoksa 4 5 ayı bekleyin dediler o zaman da çok acı çeker diye korkuyorum