merve_123 İki yasinda ve annemlere geldigimde oturtmaz ediyor evdede surekli dilinde telefon napacagim bilmiyorum
Cinarmom merve_123 eğitici kitaplar alabilirsiniz.. ben boya kalemleri falan aldım defter aldım kendi kendine boyuyor çiziyor.. ondan sıkıldı sulu boya aldim yani dikkatini başka şeylere yöneltin.. bi yere giderken kitaplarinida götürüyor ordada aynı şekilde bakıyor ilgileniyor
HazelK merve_123 meşgul edecek başka bişeyler verin, puzzle olabilir, boyama kitabi oyun hamuru, Lego vs. telefonları ortadan kaldırın sizin elinizdende görmesin bi süre unutur
[silindi] merve_123 1 yıl 6 günlük oldu . 3 gündür kimseyle konuşamıyorum kendisi uyanıkken . Görüntülü konuşma olduğu an geliyor yanıma vermezsem ağlıyor . Konuşamıyorum . Eline sürekli verirsemde alışacak . Bende uyuduğu zamanlarda arama yapıyorum . Uyanıkken telefonu elime almıyorum görmeyeceği yerlere koyuyorum . Sizde farklı bir şeye yönlendirin yoksa ilerleyen zamanlarda başa çıkamazsınız . Bu yaşlarda başlıyor çünkü bağımlılık . Eğitici oyuncaklar alın deneyin .
Kavinsmom O varken ortadan kaldıracaksınız başka yolu yok. Olmayan bir şey için en fazla bir iki gün ağlar
GokturkAlp merve_123 Alışmış çünkü.. Oynamak, aklını başka şeylere vermek lazım her tv, telefon istediğinde. Başka bir yöntemi yok bildiğim kadatı ile.
[silindi] merve_123 farklı aktıvıtelere yönlerirseniz çok rahat unutur bence . Çok büyük bir çocuk değil ki ☺️