ikicocukluAnne_ Dryaakgnn 32 günlük lohusayım biraz sarkık var gidiyor da o sarkık gitmeyecek gibime geliyor sporla falan sıkılaştırırım diye düşünüyorum ileriye doğru 🥴
Adamira Anne25 merhaba , spinal oldum , hastaneden cıkarken su gecırmez bant yapıstırdılar bu sekılde eve gelınce dus alabıldım, 2 gun sonra kontrolde bantı tamamen aldı Dr .
su-perisi Dryaakgnn daha cok erken biraz sabret zamanla gider suan spor vs icin cok erken ben 5.ayda baslamistim
Adamira Dryaakgnn merhaba kanamanız devam edıyor mu , benım 14 gun oldu devam edıyor normal mı bılemedım
Katarsis Dryaakgnn aj duruyor 4 kilom 😒 yahu çok çirkin değil mi görüntü en allta dikiş yukarda göbek zayıf biriydim bu şekil itici geliyor bana aynda he bi de yürüdükçe sallanmasi yok mu üzerimi giyerken ya da duşa girerken dikiş yerimden tutuyorum 🙄
Dgndrmz Dryaakgnn bol su spor spor sporr. Ama mekik değil bacak çekme hareketi baska türlü seZaryen göbeği gitmiyor. 49-50 kiloyum ama hafiften göbek var daha düzenli spor yapınca bayag gidiyo snra bırakıyorum yediğim göbeğe gidiyo 😂 şimdi tekrardan yapmaya basladım bakalım evde kendim yapıyorum sporsuz o göbek gitmez ama
limonlukarpuzzz Dryaakgnn hiç bir şey yapmadim canim. Bol su başka bir şey yok. Çok aşagidan ameliyat yerim muhtemelen ondan yok.