Mirosumm Kızlar bebeğimin reflüsü olduğu için aptamil ar kullanıyorum. Çok kötü kabız yaptı,çok ağlıyo yapamıyo ne yapmam lazım. Sabah 1 çay kaşığı zeytinyağı verdim geçmedi😔
huzunkovankusu Mirosumm Biz de hep kullandık ar kabız yapıyor. Sadece ar mi veriyorsunuz normal mamayla karıştırıyor musunuz? Ben normal mamanın içine bir ölçek koyuyordum bir de her mamaya zeytinyağı koyuyordum öyle kabız olmuyordu.
tubikoo Benim oğlumun da reflüsü var. Biz de bebelac thickener kullanıyoduk o da kabız yaptı 2 haftadır vermiyorum hala kabız 😔 reflü siz de meme reddi yaptı mı?
Mirosumm tubikoo hayır canım yapmadı. Reflü için doktorum şurup yazdı onu kullanıyorum kusması azaldı
Mirosumm huzunkovankusu ben tek ar mama kullanıyorum. Karıştırma yapmadım ama bugün bende zeytinyağı koydum içine inşallah düzelir
huzunkovankusu Mirosumm İnşallah canım, bilmiyorum reflü derecenizi ama doktora sorarak yarı yarıya karıştırmayı deneyin en azından bence. Bizde sadece ar verdiğimizde öyle kabız olmuştu ki kanlı oluyordu kakası. Doktor karıştırarak verin demişti.