Nur003 Merhaba arkadaslar bir aylik kizim var agzinda pamukcuk olmus acaba evde yapabilecegim tedavi yontemi varmi siz neler yaptiniz yoksa hastaneye gitmelimiyim
poncik1203 Nur003 canım benim annem toz şekerle siler bir beyaz tulbente toz sekere batırıp temizleyebilirsin bide yoğurt yeme kırkın çıkana çıkana kadar
Sibell777 Nur003 pamukçular olduğuna eminmişim canım süt ve mama da dilde iz yapabiliyor beyaz kabarcıklı olması lazım eğer pamukcuksa karbonatlı su yap canım kulak pamuğuyla minik minik temizleyebilirsin doktorum söylemişti bana
ilosasel2010 Nur003 karbonatlı suyla silebilirsiniz birde 2 yada 3 aylikkrn saglik ocagina gittigimizde hemsire her emzirmeden sonra 1 cay kasigi su ver agzini temizlesin demişti doktora götürebilirsiniz çok kötüyse damla verecektir ☺️
dilokkee Benim oğlumun dilinde de çıktı karbonatlı suyla temizleyin dediler ama kararsız kaldım emerken çok huzursuzlanıyor
Katarsis Karbonatlı su geçiriyor diyorlar bizimkinde coktu doktor damla verdi bi ara onu verince kustu ara verdim yapmadım bu ara yeni başladım 3 aylık bebeğim ve hala var tüm dili neredeyse umarım geçer en kısa zamanda bi de oğlusum pek açmıyor ağzını