Ballilokmamelmaliturtam Dogavesultan 14 aylık 2 uyku yapıyoruz. Sabah Uyandıktan 1-2 saat sonra uyuyor 1.5 saat kadar uyur akşam üzeri tekrar uyuyor ondada 1.5 saat uyur gece uykusuna da 11.30 geçiyor geç uyuyor maalesef
Kirpapatyasi Dogavesultan gunduz 2 uyku yapıyoruz 12 gibi yatar 2 .30 gibi kalkar 5 gibi uyur 6.30 da uyanir gecede 10 gibi uyur sabah 8 de ayakta
YigitAlpsMom Dogavesultan 2 uyku yapıyor gündüz çok nadir tek uyku sabah en geç 10 da kalkar sonra 1 yada 1 buçuk gibi öğle uykusu 1-1 bucuk saat uyur sonra 5 gibi aksam uykusu 6 da uyanır 11 gibide gece uykusuna yatar
Demetbulut minnosanne1 destekli uyuyo sallanarak uyandiginda geri dalamiyo oyizden sık sık uyaniyo bu gece krsintisiz sadece 1 saat uyuduk sonrasi hep sallama
minnosanne1 Demetbulut valla ben piş piş uyutuyordum bu sıra hepsi darma duman oldu hiçbir uyku şeklini kabul etmiyor.
Birponciginanasi Dogavesultan sabah 7de uyanır 9da uyur 10.30 da geri uyanır birde saat 3 gibi uyur 5 gibi uyanır birdee akşam saat 9. 30gibi uyur 7 ye kadar
Gamzesizgamze Dogavesultan 8de uyanıyor ilk uykusu 10 buçukta. 45 dakika. Sonra 2 buçukta uyuyor 1 saat. Gece uykusu 8de
minikbaykus Dogavesultan iki uyku yapıyor ama.normalde sabah 9 - 9buckta da kalkardı. Üç gündür 7 de uyanıyor. Tek uyku zamanı mı geldi bilmiyorum
Demetbulut minnosanne1 cok zor normald emer uyurdu sallanmaya basladi simdi salliyirum bazen onu da istemiyo kucakta da uyumuyo yatagina koyup piş piş yapiyorum onda da agliyo … gececek ama biraz yıpratıp gececek .. ne diyelim canları saolsun