Fatmameyra Kızıma patates verdim 3 gün 4.gn kabak verdim ikisini karıştırıp ve vucudunda kızarıklık oldu kesitim ikisinide ertesi gün yogurt verdim azcik bu seferde pişik oldi anlamıyorum hangisi dokundu 5 6gun vermicem baştan baslyicam 😒
taninmayananne Fatmameyra bende baştan başla bak şey yap 3 gün ver bir gün bekle öyle tespit edebilirsin yoğurt asitli olduğu için de pişik yapar ..
veralinna2 Fatmameyra kabağı yeni verdiysen dokunmuş olabilir yoğurtta alerji yapmıştır alerjik bir bünyeye sahipse 3 gün kuralını sıkı takib edin baştan bir başlayın
Eloska Fatmameyra bebeginiz ne kadarlık? Yiyecekleri tek tek 3 gun baska birsey vermeden alerji yapip yapmadigini kontrol ederek ilerlemeniz iyi olur ama soylediginiz yiyecekler alerji riski en az olanlar vucuduna degen seyleri de gozden gecirin mesela sampuan krem yag vs. Bode bebek kiyafetlerine bebeklere ozel deterjandan baska birsey kullanmayin yikadiktan sonra bide durulama programinda durulayin kuruyunca utuleyin bunlar da alerjiye sebep olabilecek seyler
Purely Fatmameyra 3 gün boyunca patates olsa çoktan etki ederdi bence kabak. Pişige zaten hazırlıklı olun pisik kabızlık ishal ek gıda döneminde alışma süresince olabilir yani normaldir.