SertapHilal Kabız olduğu için fitil verdim, yarım saat oldu kakasını hala yapmadı ama fitil geri çıktı şimdi. Böyle olması normal mi yani kakadan önce çıkması? Yoksa ben mi yanlış yaptım
Esraugur2310 SertapHilal Canım hangi fitili kullanıyorsunuz? Kızım kakasını yapamıyor 5 günde bir fitil koyuyoruz doktor kontrolünde ama poposunda bant varmış ondan yapamıyormus. Fitili koyuyoruz bazen yarım saat icinde bazen bir kaç saat sonra yapıyor. Bazen de aksam koyuyorum sabaha anca yapıyor. Ama fitil hep kakasiyla çıkıyor. Bebeginiz fitili ikinirak dışarı itmis olabilir.
Balkupummm SertapHilal Benim oglumda fitille yapamadi hic 10 dk sonra fitili cikariyordu kakasini zorla cok az bisey yapiyordu doktor en sonunda toz bi ilac verdi onu icince hemen yapiyor cok zorlandiginda veriyorum zorlanmadan yapiyor tabi benjm oglum 11 aylikti kullanmaya basladigimda
Sonsuzmutluluk SertapHilal benim büyük kızımda kakasını çok yapardı çatlak olmuştu hatta ben çok zorlandığı zaman libalax lama almıştım bebek ve çocuklara yapılan yarım onu veriyodum rahatlıyodu.öyle acı çekmesine dayanamıyodum
pembeninkurku SertapHilal benim kızım da öyle canım tuvalete çıkamıyor 5 gündür artık mecbur kalıp fitil verdim çocuk morarıyordu fitili atınca baya bi rahatlattı rahat uyudu sabaha doğruda tuvaletini yaptı☺️
SertapHilal Esencemre 6 aylık, 5 gündür yapmıyor. Bugün doktora gittik fitil verdi. Tekrar vermem gerektiğine eminmisiniz? Alışkanlık yapıp bidaha fitil olmadan yapamaz diye de korkuyorum
Esencemre SertapHilal hayır tekrar vermeyin zaten çıkardı dediniz ya onu dedim hiç erimemiş miydi anne sütü alıyor mu bence fitil yerine zeytin yağı içirin bir çay kaşığı en son çareniz fitil olsun
SertapHilal pembeninkurku Ama işte fitil işe yaradı mı bilmiyorum kakasını hala yapmadı ve yarım saat sonra fitil geri çıktı
pembeninkurku SertapHilal ya kıyamam benim geri çıkma yapmadı canım saatler sonra işte anca çıkabildi
Esraugur2310 SertapHilal Canim doktorumuz 1 hafta 10 gün olmadan fitil kullanmamamiz gerektiğini söyledi bize. Çok ıkındigini zorlandığını söyledim ama sık koymak fitile alıştırir dedi. Ama sizin fitil direk cıkmış ise yaramamis anlasılan isterseniz 1 saat sonra falan tekrar koyun kakasini yapsın rahatlasın sonrasinda beklersiniz 1 hafta 10 gün.
SertapHilal Lskjsjjsjddjjdjd Ama 10 dk sonra açıp baktığımda bişey yoktu. 20 dk sonra tekrar açıp baktım o zaman çıkmıştı
esmerayes Lskjsjjsjddjjdjd bu fitil gaz icin kullaniliyo ve icinde agir etken madde var bebege bagimlilik uyku hai ve sarhosluk yapar surekli kullanmayin lutfen cok zorda kaldiginizda kullanin
SertapHilal Balkupummm Benimkide şimdi zorla çok az bişey yaptı. Fitil işe yaramadı mı yani? Ne yapsam