Demetmiss Merhaba arkadaşlar bebeğim geceleri acıktığında ağlamıyor. Yüzünü tırmalar gibi hareketler yapıyor. Sebebi ne olabilir?
sutlukahve07 Demetmiss belki gazı vardır kıvranıyor olabilir benimki öyle yapıyor gazını çıkarıyorum rahatlıyor.
akidesekerii Demetmiss Benimki de ağlamaz uyanır hareketlenir inilder filan alırım tabi belki almazsam ağlar da öyle ağlayıp uyanmıyor çok şükür. Hiç bunu sorun olarak düşünmemiştim aksine ne güzel işte 😀
Berenkooommm Demetmiss normal canım çünkü hala uyku halinde olduğu için ağlamıyor derdini öyle anlatıyor 😊
sutlukahve07 Demetmiss anladm benimki gazı olunca çok ıkınıyor sıkıyor kendini belki öyle olabilir siz daha iyi bilirsiniz gaz mı yoksa başka bişey mi olduğunu
Demetmiss Bademll_eda_ görümcem hemşire kendisi uyanmıyor mu acıktığında ağlayarak deyip şaşırmıştı da o gün bu gündür kafama takılı
Bademll_eda_ Demetmiss benim kızımda bebekken ağlamazdı uyanır dediğiniz gibi sesler çıkartır bakınırdı etrafına ama oğullarım poposunu yırtıyor ortancası da aynı şimdi küçüğü de aynı 😬
Eliz28 Demetmiss bence çok şanslıyız ❤️ Benim bebeğimde ağlamaz doğduğundan beri şimdi 6 aylık geceleri sadece mırıldanır kendi kendine ben belkide hemen uyanıyorum ağlatmasına fırsat vermiyorum gerçi
Sibebstl Demetmiss benim bebeğim de ağlamıyo hatta meraktan doktora sordum kıpır kıpır olur acıktığın da hani anne bana bi bak der gibi o zaman emzir demişti . Eğer duymaz emzirmezsen o zman ağlamaya başlarmş