Sara1709 Merhaba kar nedeniyle cikamiyoruz arabada cikmiyo cok yogun kar var Samsunda… kizim in mamasi bitti 5aylik polisi arasak getirirlermi acaba sizin basiniza boyle durum geldimi ?
Uykusuzgeceler Sara1709 marketlerin online siparişkerinden sipariş veremiyormusunuz canım? Şok carrefour migros oralar getiriyor eve kadar
Prensesannesii34_ Sara1709 samsun gibi bir şehirde oturuyorsun köyde olanlar napsın.Hızlı marketi kullanın
Sara1709 Uykusuzgeceler simdi baktim carrefour ve migros Sma Yok yani varda benim adresi koyunca sepete eklenmiyor
Sara1709 Berenkooommm simdi baktim carrefour ve migros Sma Yok yani varda benim adresi koyunca sepete eklenmiyor
[silindi] Sara1709 101 şok gibi marketlerin uygulaması var canım kapına kadar getiriyorlar onlara bak önce bi istersen
Sara1709 [silindi] simdi baktim carrefour ve migros Sma Yok yani varda benim adresi koyunca sepete eklenmiyor
Sara1709 [silindi] bosver boyle insanlara cevap verilmez zor durumda kaldim yazdim ama yardim edecegine tersliyolar….
Sara1709 Esim zar zor arabayi cikardi simdi tesekkur ederim yadiginiz icin online alisverisi dusunemediim…