aksam_ Kızlar sabah 2 aylık aşısı olduk. Şu an bebeğim uyuyor ara ara ateşini ölçüyorum. Calpolu öncesinde mi vereyim yoksa ateşi çıktıktan sonra mı? Kolu da ağrırsa diye korkuyorum. Siz ne yapmıştınız
birfincantuzruhu aksam_ ateş olursa verin yoksa vermeyin asi ateş-i çok yüksek olmuyormuş zaten. Geçmiş olsun🌺
Bebegimm1 aksam_ dün olduk bizde hemsire ateş 38 olursa ver demisti önce gözlemledim cildinde kızariklık vs var mı baktım ama hic bir yan etkisi olmadı ateşi olmayan bebege ilaç vermeği doğru bulmuyorum geçmş olsun🌸
Meralarden Bebegimm1 merhaba bizde dun asi olduk. Bugun tum vucudunda kirmizi sivilce gibi seyler cikti. Bu yan etkisi mi acaba.
Bebegimm1 Meralarden hemşire kızariklik ve ateş olursa ilaç vermemi söyledi bana doktorunuza sorabiliyorsanız sorun yan etki de olabilir eger kalın giydirdiyseniz sicaktan da cıkabiliyor
Meralarden Bebegimm1 cok kalin giydirmedim. Uzun kollu body ustune ince penye giydirdim oda 23-24 dereceydi. Hemsire bize hic sadece ates olursa calpol verebilirsin dedi. Kirmizi kirmizi vucudun farklinyerlerinde kirmizi sivikce gibi kabariklar olunca korktum. Umarim hemen gecer
Bebegimm1 Meralarden o zman yan etkisi olabilir aşının geçer belki siz tabi gözlemleyin gecmezse acile goturursunuz 🙏🌸
Pasaannesiiii aksam_ bizde 4 saat sonra huzursuzluk oldu ağrısı çok oldu sanırım çok ağladı bilseydim aşı olur olmaz verirdim şurubu
Bebegimm1 Miraaayadeee banyosu hakkinda bir sey dedimi size hemsire bugun 3.gün aşı olalı banyo yaptırmak istiyorum sormayi unuttum ben cunku
Miraaayadeee Bebegimm1 3 gün dedi ama bn yinede 5 gün falan beklemiştm iltihap olmasından çok korktum