cileks Canım benim bebeğim de süt ve süt ürünü alerjisi vardı seninki benim bebeğim kadar değildir emin ol ama ben tarhana çorbası verdim 1.02 yüzün kızardı sonra hiçbir belirti olmadı ne mukuslu kaka oldu ya da orasında burasında sivilce çıktı ya da kaz yaptı ve sekiz aylık bebeğim ilk 15 günlükken başladı süt alerjisi o yüzden bir dene belki alerjisi geçmiştir dedi doktorum ben de denedim ilk başta bir reaksiyon olarak sadece sivilce çıktı oda hemen geçti yarım saate ben de artık yoğurt veriyorum hiç doktora sormadan tarhana aldım içinde yoğurt var severek yiyor Canım benim bebeğim de süt ve süt ürünü alerjisi vardı seninki benim bebeğim kadar değildir emin ol ama ben tarhana çorbası verdim 1.02 yüzün kızardı sonra hiçbir belirti olmadı ne mukuslu kaka oldu ya da orasında burasında sivilce çıktı ya da kaz yaptı ve sekiz aylık bebeğim ilk 15 günlükken başladı süt alerjisi o yüzden bir dene belki alerjisi geçmiştir dedi doktorum ben de denedim ilk başta bir reaksiyon olarak sadece sivilce çıktı oda hemen geçti yarım saate ben de artık yoğurt veriyorum hiç doktora sormadan tarhana aldım içinde yoğurt var severek yiyorBelki senin bebeğinin de alerji hafiflemiştir ya da geçmiştir bir dene zaten doktorlar deneyin üç gün kuralı ile diyor belirtiler çoğu olursa alerjisi var demek ama benim bebeğim de sivilce oldu yarım saat 1 saate geçti ve bir daha da olmadı ve öyle alerjili bir bebekti ben dört ay hiçbir şey yiyip içmedim bu kustu kakası vardı gürültülü kakası vardı her yeri kıvırcık kıvırcık sivilceleri vardı meme reddi vardı çok kolik gazlıydı ona rağmen ben denedim yoğurt felan tarhana yoğurt çorbası yapıyorum