ozge3747 Sevgili anneler, kızıma öğrenme kulesi alacağım. Genelde İnstagram sayfaları satıyor, alıp memnun olduğunuz sayfalar var mı acaba? Tavsiye verebilirseniz sevinirim. ☺️
Woody ozge3747 Merhaba, Bence marangozlRa sorun önce. Yarı fiyatına yapıyorlar çünkü. Bir de eşinizin eli yatkınsa o bile yapabilir. Googlle a ikea learning tower hack yazın. O da ikeada iki ürünün birleşmesi ile nasıl yapacagınızı anlatıyor. Fikir olur
Durush ozge3747 metserdeko sayfasından aldım beyaz çok çeşit model var bakabilirsiniz renk seçenekleri de mevcut
Sevilayy_1 Guligul mutfak tezgahına ulaşsın diye bi aparat lavabolara diyede düşme tehlikesi yok gibi bişey
ozge3747 Guligul Çocupun tezgaha masaya pencereye düşmeden kendi başına kolay yaklaşıp ayakta durabilmesi için kullanılıyor canım ☺️Ekini tezgaha oturtmaktan bıktım güvenli de değil. İleri de kek pasta falan da yaparız diye düşündüm güzel bir materyal. Karar verdim zaten 🙏🏼☺️
Guligul Sevilayy_1 siz yazinca baktim googledan cok guzel bir seymis 😊 instagram kullanmadigim icin boyle seylerden haberim olmuyor iyi ki forumda gorup ogreniyorum tesekkurler ✌
ozge3747 Sevilayy_1 Aynen öyle tarif ettiğiniz şekilde. Ben bugün postu açtıktan sonra çok giriş yapamadım zaten yazan da olmamış karar verdim bir tanesine 🙏🏼☺️Teşekkürler cevap yazdığınız için
ozge3747 Mina19 Trendyoldakilerin yorumları çok iyi değil ve fiyatları biraz pahalı geldi bana. İnstagramda beğendim bir tane ☺️Teşekkürler yorum için 🙏🏼
ozge3747 Woody ikea hiç aklıma gelmemişti teşekkürler 🙏🏼☺️Marangozlara sordum hemen hemen internettekiyle aynı fiyatı veriyorlar. İnstagramda buldum uygun fiyatlı bir tane
ozge3747 Durush Yaa ben de yorum çok gelmedi diye karar vermiştim. O dediğiniz sayfaya da bakacağım yine de ama instagramda baby_kangroo sayfasından sipariş verdim 🙏🏼☺️
vilnius Guligul bende instagram kullanmıyorum vaktim yok. Ancak çok güzel bir ürün bütün aktiviteleri birlikte yapabilirsiniz. Biz daha küçüğüz bekliyorum büyüyelim ilk alacağım şey 🤗
ozge3747 Guligul Çok faydalı ve kullanışlı bir şey canım. Düşünebilirsin. İnstagramda baby_kangroo sayfasından sipariş verdim. Hem vidalı olmadığı için hem de kademeli boy ayarlaması olduğu için tercih ettim. Düşünürsen bir bak istersen ☺️😉👍🏼
ozge3747 vilnius Evet çok güzel bir materyal. Bence gerekli. ☺️baby_kangroo sayfasından sipariş verdim. Ama woodyandbaby sayfasındaki modeller de güzeldi sadece biraz daha pahalı
Guligul ozge3747 benim oglan icin boyle bir urun cok tehlikeli olur canim. Tirmanip atlar ve tezgahin uzerinde ne varsa cekip atar 😒 benimkinin biraz daha buyuyup sakinlesmesi lazim. Anca akli ermeye baslayinca alabilirim 😄