DurununAnnesi12 kızlar daha 1 günlük bebeğim geceden beri emzirmeye çalıştım emmedi hemşireyi çağıracaktım yerinde yoktu uyumuşum şimdi de bebeğimi emzirmem gerekiyor ama uyanmıyor Sütüm geliyor diyorlar ama gelmiyor Mama vereceğim mecbur
zeyzey77 DurununAnnesi12 burnunu sık topuğunu sık uyandır. aç kalan bebeğin şekeri düşer sarılık olursa hiç uyanmaz . Zorla uyandır
Sonsuzmutluluk DurununAnnesi12 sütün geliyor diyolarlarsa geliyodur şimdiden mama verme gerçekten sütün yetmezse doktor başla der zaten altını aç uyanır sürekli memene tutturmaya çalış uyanamazsan alarm kur telefonu na iki saatte bir
Elmass42 DurununAnnesi12 ayak topuğuna parmağının ucuyla vur gerekirse ağzına şırınga ile süt yada mama ver biberon kullanma mümkünse ama her saat başı karnını doyur Allah korusun sarılık olur genelde bebekler uyanmıyor ilk günler
Emirin_Annesi10 DurununAnnesi12 hastanedeysen süt sağma makinesi vardır ordan sağıp ver sütünün gelip gelmediğini görürsün hem. Hem sarılık olursa Anne sütü sarılığa birebir. Mutlaka emzir aç kalırsa sarılık olur
DurununAnnesi12 Emirin_Annesi10 süre pompam var dün baya uğraştık süt gelmedi ama hemşire sütün var diyor ama az varmış
ErkekkAnnesii DurununAnnesi12 canım hayırlı olsun topuk altına vur burnunu sık altını aç eğer uyanmıyorsa hafif yüzünü ıslat benim oğlum bu şekilde uyanıyordu hemen mama verme zaten şuan çok çok az emer midesi daha küçücük emdiği ona yeter bol bol sık sık emzirin emdikçe hem sütünüz artar hem bebeğiniz doyduğu için sarılık olmaz hemde çene kasları gelişir gerekirse alarm kurun gündüzleri sık sık emzirin geceleride 2 saati geçmesin şimdilik emme zamanı
DurununAnnesi12 ErkekkAnnesii uyandı cnım eşimle beraber emzirmeye çalıştık emdi çok şükür sütüm de geldi🤲🙏