Irmak21 5 buçuk aylık son 1 haftadır geceleri saat başı ağlayarak uyanıyor anlamıyorum çok zor sakinleştiriyorum😪
Egurbuz20 Irmak21 canım bazı dönemler bebeklerin atak dönemleri oluyor ve bazı bebekler erken başlıyor o döneme atak dönemi olabilir
Umitemre Irmak21 bizimde o zamanlar oluyordu çok zor sakinleştiriyordum ne diş ne atak hiçbiride değildi bazı dönemlerde oluyor böyle galiba
Irmak21 EmineYilmaz yok baktım beyazlık göremedim kabariklik da deli olacam nasıl ayarlıyor saat başı gözleri kapalı öyle ağlıyor ki yüreğim hopluyor
Egurbuz20 Irmak21 valla canım bizim ki 7.ayda başladı 9.aydayız hala aynı😂 benimde pek aklım ermiyor bu dönemlere
Egurbuz20 Irmak21 dişten de olabilir damağını elini sür bak keçeye dokunduğunda ses gelir ya öyle ses geliyorsa diştendir diş tomurcukları oluştuğunda da çok sancılı ve ağrılı bi süreç
Aylinismail Benimde 6.5 aylık bizde öyleydik gerçi hala öyle ama zannedersin bir yerine çimdik atmışlar atak olabilir diş ve gaz sıkıntısı olabilir bizim hepsi bir araya gelmişti Allah yardımcın olsun
Irmak21 Aylinismail evet yani oyoe ağlıyor ki kolu bacağı koptu düştü sanıyorum gözler kapalı duymuyor beni ağlıyor
Urazinannesi2808 Irmak21 bizde beş buçuk aylığız bizde aynı şekilde uyanıyorduk hatta bende o zaman yani iki hafta önce falan böyle bir post açtım canım diş çıkardık 🥰 miniğinizin dişi geliyor bence 🌸😍