Oğlum 17 aylık gece uyku düzeni sıfır sıfır sıfır yani dokuzda da yatsa 12 de de yatsa 1 bilemedin 2 saat arayla uyanıyor ve bu trafik sabaha kadar devam ediyor hergece aynı hadi bı kaç haftalık bişey olsa disidir ağrısı var hastadır diycem ama sürekli aynı sadcee bazı geceler banyo edince kesintisiz bı 3_4 saat uyuyor oda her banyodan sonra olmuyor yoksa suewkli yıkarım inanın. Gece biberon almıyor süt içmiyor sadece meme alıyor direk sallanmakta istemiyor illa memeye gelmek istiyor ve saat 3 _4 e kadar uyuduğu uyku derin gece uykusu oluyor ama ondan sonraki uykusu derin olmuyor sallayıp yerine koyarsan bile uyanabiliyor bazen bu yüzden bazen ayağımda birakiyorum yada yanıma alıyorum gidip gelmekten yıkıyorum çünkü sabaha kadar iki oda arası mekik döküyorum. Bizim geceler bu şekilde size sorum ne zaman düzelir bu durum yani uyuturken okuyorum dualar araştırıyorum güzel ve uyusun diye ama bir gün iki gün sonra gene aynı yani napabilirsin artık bı doktora götürmeyi düşünüyorum bu yüzden iyce cikmaza girdim