sonsuz17 Sayfasında indirimde ürünler var indirimdekilere tıklayınca acaba mağazasında mevcut mu yada ayrı bir bölüm var mı indirime girenler mağazadada
turansmom sonsuz17 resmi sayfasından giriyirsanız altta magazada bul diye birşey olması lazım orda bakabilirsiniz mağazada olup olmadıgına
balkabagianasi sonsuz17 ben lcw personeleyim ☔️ Online sitesinde beğendiğiniz ürünü kodu ile size en yakın mağazayı arayıp talep ettirebilirsiniz . *lakin ürünün indirim fiyatı online özel ise online üzerinden yapmanız gerekiyor 🌟
edsn1 sonsuz17 çoğu zaman online daki fiyat mağazada aynı olmuyor ben onlineda baktım ürünün bedeni yoktu ürün bulunan mağazaya gittim ama etiketler farklı o yüzden onlinedan almak 👍 kapıya kadar da gelmesi en büyük avantaj
sonsuz17 balkabagianasi yok indirimliler diye bir katalog varya onlar mağazada mı siteye mi özel onu merak etmiştim teşekkürler
balkabagianasi edsn1 her zaman için geçerli değil bazen online özel bazen mağazaya özel indirimler oluyor ✨
Ademefee AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ben mağazada çalışan birine çok merak edip.sormustum 🤭ama sadece lcw mağazasına özel geliyor demişti bilmem doğrumu
balkabagianasi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bize özel yapılan bir koku bir ara müşteriler çok sorduğu için satışa sunulmuştu hala satılıyor mu bilmiyorum kasaya sormam lazım ⭐️ markası air duft lcw gizemli vadi 🥳
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi balkabagianasi Capsledim. Hala duruyorsa fiyat bilgisi de verirmisiniz gidince alayım. 😂
balkabagianasi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi yarın size bilgi vericem şuan yoğunluktan dolayı stok kontrolü yapamıyorlarmış 👀