RabiaAlptekin Bebek uyutucu ninni uyku müziği uyutan sesler indirin. Arka planda cok güzel çalışıyo reklamsız istediğiniz ninniler var şuan oğlumu öyle uyutuyorum
Busraata RabiaAlptekin bir tane ninniyle uyuyor oglum onu açınca uyuması gerektigini anliyor digerlerini uykuya gececeginde dinlemiyor ninni parkıda güzel
Aslanmamy RabiaAlptekin fön makşnası sesi ve elektrikli sipürge ile uyuyor sadece ninni de neymiş 🤦♀️
Asenana RabiaAlptekin o uygulamada malesef aralarda bi kaç saniye durup yeniden başlama var bu bebeğimi uyandiriyo o yüzden sildim😒
RabiaAlptekin Gizemkapl bebek uyutucu yazın Pempe Bebek işaretli olana tıklayın ilk baştakine ama birsey fark ettim arada 1 saniyelik duraksama oluyor
minnosum25 RabiaAlptekin uyusa skntı uyanacak diye korkyorz uyansa uyusun diye cabalyorz gece skntı olyor çok gündüz bir şekilde uyuyorda gece öyle zor
RabiaAlptekin Aslanmamy Akıllı bebek uyutucu var onu dene birde ama bunda da 1 saniyelik duraksama oluyor ilk başlarda benmkide gegirmeyi unutuyor geceleri 1 saat uğraşıyorum
Serife00 Bizde en çok fış fış kayıkçıyı ve dandiniui seviyoruz fotoğraf çekiminde kolik sesi de dinlemiştik huzur veriyor ben bile dinliyorum 🥰
RabiaAlptekin Serife00 bana tek huzurlu gelen şey oğlumun suan uyuması ve 3 saatlik olmasını istiyorum ama maalesef 2 ay 20gunluk gunden gune uykuları azalıyor
Serife00 RabiaAlptekin benimki de az evvel uyudu bende bi kaç lokma yedim yatıcam inşaallah emin olun benim de ihtiyacım olan şey uyku şu sıralar uyku düzensizliği ve yeterince uyuyamadığım için baş ağrısı çekiyorum sık sık
RabiaAlptekin minnosum25 benmki gece gündüz masallah pek uyumuyor 1saat yarım saat 5 10 dakika az once yatirdim kalkıyor
RabiaAlptekin minnosum25 benimki uykuya dalamasın öylede ağlıyor bagiriyor cok susadim su icmem lazım ama izin vermiyor sağolsun
RabiaAlptekin Serife00 Eşim cok yorgun değilse beni dinlendiriyo kendisi uyutuyo çocuğu Allah razı olsun şimdi gece işine döndü oğlumla beraber yatıyorum uykumu almak için