MinikanneB Grkmgrkm aslında aracınız varsa sefaköye gelirseniz teslim edebilirim eşimin bu aralar araç sıkıntıları var
Nurhan88 MinikanneB bende de durum aynı asla içmiyor her yolu denedim benimde birikti çok izmirdeyim isteyen olursa bende vermek isterim
QueenBeee azime01 sonradan aklıma geldi canım benim bebeğimin süt yumurta alerjisi var 😭😭 keşke olmasaydı şu saatte çıkar gelirdim Adana’ya
Cheerfulmom MinikanneB merhaba Hala duruyormu sütleriniz ? Sefaköy’de oturuyorum bende annem kanser hastası onun için istiyorum
MinikanneB Cheerfulmom malesef sadece iki poşet kaldı ama ihtiyacınız varsa haftada iki kere sağabilirim :)
Songul_ MinikanneB merhaba İstanbul avcılarda kanser hastası babam için ariyorum en az 1 ay içmesi gerekiyor annelerden yardim aliyorum fakat yetmiyor sutler yardimci olursanız çok seviniriz iletisim numaram 05522986828
Elanurk12 MinikanneB merhaba kolay gelsin 45 günlük erkek bebeğim var sütüm gelmiyo ve bebeğim memeyi red ediyor eğer bağış yapilmadiysa almak istiyorum İstanbul Ataşehir Anadolu yakasindayim. Gelip alabilirim