Ezmiraninannesi Mamaları neden cok korkunc birseymis gibi gosteriyorsunuz hic sutu olmayip mama veren anneler var ya insanlarin psikolojisini hele annelerin bozamazsiniz cevremde burda ne kadar boyle insanlar var ya biktim…
Selimemelekk Ezmiraninannesi kim ne diyorsa bir kulağından girsin otekisinden çıksın bende 2hafata emzirebildim suan 10 aylık mama cicibebeyle devam ediyorum ek gıda da diyor gayet sağlıklı bende isterdim emzirmek olmayınca olmuyor sen de bilirsin çocuğunun en iyisi olsun ama tavsiye ederim suan yavrum lac aylık bilmiyorum büyüdükçe gece mamayi kesmeye calis biz hayla gece alc defa kalkıp mama yiyoruz zor oluyor
Sibell677 Ezmiraninannesi sacmalik bizde mama meme gidiyoruz mama verme deyip duruyor herkez yetmiyor iste sutum veriyorum sizene diyemiyorum. Sonra bu cocuk niye zayıf diye elestirirler
Ozoss Ezmiraninannesi merak etmeyin mamadan sonra ek gıda sorununda daaynı şekilde yaşıyoruz . O zararlı bu zararlı şu öyle bu böyle ve katiyen insanlar susmuyor
QueenBeee Ezmiraninannesi o da bişey mi bir aylık bebeğime mama meme veriyorum kilosu 4.325 çıktı zaten doğduğunda 2865di çevremdeki herkes sadece anne sütü verseydin o kadar kilo alamazdı dedi sütüm yetmiyor ki veriyorum zaten dedim
boncukanne Katılıyorum size. Mama ile de anne süttü ile de hertürlü büyüyorlar. Okadar çaba gösteren ama yinede süttü olmayan anneler var. Toplum bu konuda biraz düşüncesini düzeltmeli.
Fyza Anne sütü icende büyüyor mama icende . Bazen cocugum hasta oldugunda emseydi hasta olmazdi filan diyolar sinirimi bozuyorlar napalim yani olmayinca olmuyor en guzeli kulak tıkamak hrrkes kendi cocuguna baksin