Blknss12 tombikannesi Xiaomi redmi note 9 var bende aşırı güzel ve hızlı ekranı büyük kamerası süper iPhone kullanıyordum senelerdir ama malum fiyatlardan sonra artık kullanılacak alınacak gibi değil. Uygun fiyatli bunu onerebilirim size
SalEz zeytinbacilar Bende oppo reno 4 lite kullanıyorum bu uygulamaya giriş yaptım ancak bebeğimin gelişimi bölümünde ki yazıları göremiyorum ve fotoğraf yükleyemiyorum
Miniminnak22 Xiaomi Redmi not9 kullanıyorum Kamerası şarjı ekranı inceliği falan çok iyi Vatan bilgisayar dan 3100 liraya aldım 4 ay önce Çok memnunum
Olcay tombikannesi kesinlikle zaman geçtikçe işlevi azalıyor ben son zamanlarda çok rahatsız olmaya başladım şebeke sıkıntısı çıktı güncellemeden sonra whatsaptan gelen mesajları göremiyorum ekranda ancak girince düşmeye başlıyo
taninmayananne tombikannesi Xiaomi ilk çıktığında. Note 7 almış eşim bende kızmıştım neden aldın ben Samsungdan başka istemem diye eşimde resmi note 9 aldinikimizde çok memnunuz ben bir seneyi aşkın kullanıyorum eşimde 3-4 ay okdu
3children1mom tombikannesi Model olarak hatırlamıyorum ama eşimin telefonunu cok beğeniyorum huwai kullanıyor ☺️
Angars tombikannesi ben mi note 8 prosunu kullaniyorum esimede yenile mi note 9 prosunu aldik cok memnunuz harika bi telefon bi bakin derim 128 gb olan ve pro olanlara bakin
Derinminakolay tombikannesi iPhone’da sonra başka telefon 🧐 bence sürüm çok iyi ama kullandığınız modele göre değişir tabi
yeni-anne tombikannesi aynen hem fiyat olarakta uçmuş durumda resmen yazık günah valla o paraya benm elimdeki şuan iPhone ama bir daha alacağımı sanmıyorum