Love_me Ayagımda uyumuyo. Memedede ben uyutmuyorum. Yalancı emziği de uykuya dalana kadar defalarca veriyorum. Ben veriyorum o atıyo. Zorla uykuya dalıyor. Nsl uyuyacak böyle. Var mı bi fikriniz
kahvekokusuu Love_me kac aylık benim oglumda böyleydi 3aylikken basladi böyle 4. Ayina kadar herseyi denedim ama uykusu gelince sadece aglardi bende pis pat yapmaya basladim 6. Ayinda alıştı bu sekilde uyumaya tabii benimki baya zaman aldi insallah sizin bu kadar surmez
fitannee- Love_me atmaması için emziği tutucaksin benim oğlum da 4 aylık emzik vermesem arıyor istiyor versem atiyor uyuyana kadar elim emzikte oluyor benim çözümüm bu 😄
Tugcealp kahvekokusuu benim kızım da 4.ayina girecek 4 gün sonra 3.ayinin başından beri çocuğumu uyutmak için kırk takla atıyorum ayakta sallıyorum hamak battaniye bebek arabası meme derken artık delirip ağlayıp uyuyor ve geri çok çabuk uyanıyor neden böyleler acaba keşke emzik tutsa uyuması daha rahat olur
kahvekokusuu Tugcealp ben nedenini bi türlü bulamadim uyku duzeni olusturdum gündüz problem yok pis patla uyuyor ama gece olunca sadece ağlıyordu uyumayi kabul etmiyordu suan halen ayni bu saat oldu ayakta uyumamak icin direniyor
Tugcealp Love_me kesinlikle ama bazı bebekler de çok seviyor arkadaşımın bebeği komşumuzun bebeği hepsi 2 3 saat uyur benim kız kucak da gezer 1 saat uğraşırım yarım saatlik uykusu için
Tugcealp kahvekokusuu valla ne pis ne pat ne çat anlamaz benm kız öyle pispisle ninniyle anne karnı sesiyle VS uyuyan bir bebek hiç olmadı hep zorlandım uyutma konusunda
kahvekokusuu Tugcealp yaklasik 2 ay boyunca ugrastim iste hic biseyi kabul etmedi sonunda pis pat olayina alisti ama gündüz gecerli gece degil
Tugcealp kahvekokusuu maşallah çok sevindim sizin adınıza inşallah bizde buluruz bir yöntem 2 3 saat araba da oturduğumuzu biliriz eşimle uyanmasın diye