Alismom Aylık bebişim bazen durup durup kafasını sağa sola sallıyor dikkatimi çekti yaşayan var mı aranızda normal mi sizce?
KahramanAnne Alismom bizde uykuya dalışlarda yaşıyoruz iyice uykusu gelince kafasını hafifçe bir sağa bir sola sallıyor
Alismom Sevgilimmm 3 aya kadar salladım sonra istemedi arada hafif pat pat yapıyorum o kadar. Nedeni nedir acaba
Alismom Mom987 diş olabilir 4. Ay atağı yaşamadık ama şimdi bi huysuzluğu var ki 🙄 ağrıdan da olur yani kıyamam 😔
umutvar1 Alismom nihayetinde bebek anlamsız hareketler yapması çok normal. Kendilerini ve yapabileceklerini kesfediyorlar. Pek çok bebekte gördüğüm bir hareket bu endişelenmeyin.
Alismom umutvar1 internette baktığımda beyinsel problemler falan diyordu da korktum gerçi internette başım ağrıyor yazsam kanser çıkıyorum 😂
laktas Alismom yoo şu an 9 aylık… başini başini yap diyoruz. Yapıyor 😂 bi de bazen eee eee diye uykuya hazırlık sallaması yapıyor ki sallyarak uyutmuyoruz yani 😂
umutvar1 Alismom yani kendiniz cevabı vermişsiniz zaten. 😁Bosverin interneti, çok aklınıza takiliyorsa doktorunuzun başını agritin ben öyle yapıyorum 😁