UgurArasinAnnesi 11 aylık bi oğlum var öğün olarak zorlandığım tek şey kahvaltı ne yapsam yemiyor. Hele yumurtayı hiç bir türlü ağzına sürmüyor. Bi öneriniz var mıdır ya da farklı tarifler lütfen bi fikir verin
Hirabebek UgurArasinAnnesi krep yapabilirsiniz. Ben yemediği şeyleri krebe ekliyorum fark etmeden yemiş oluyor
Arifeeee UgurArasinAnnesi 4-5 malzemeli bebek kekleri var. Onlardan yapabilirsiniz. Yumurta yoğurt biraz karbonat tatlandırmak için pekmez hurma muz dilediğinizi kullanabilirsiniz. İsterseniz içine ceviz de koyabilirsiniz. İçinde meyve olduğu için biraz ıslak gibi oluyor ici.Benim oğlum sevmişti.
Aybersa UgurArasinAnnesi yumurta beyazı başladıysanız, bulut ekmek diye bir tarif var bir sayfadan öğrendim ben de. Sayfa adı vermeyeyim yasakmış, yumuş yumuş oluyor bir deneyin derim
BalkizimBaloglum2 Krep yada pankek yada menemen seklinde verebilirsiniz benim kizimda sade yumurta sevmiyor yesil soğanlı maydonozlu yumurta yapabiirsiniz yada sebze koftesi yapin patates havuc karnabahar vs onun icine katip yumurta yer bence
UgurArasinAnnesi BalkizimBaloglum2 sadece muzlu pankek yiyor yumurtanın hiçbir çeşidini yemiyor ne yaparsam yapayım bilemedim 🤷🏼♀️