Melinastro Kızlar 40 günlük bebeğim var memeyi reddediyor fakat biberondan emiyor sağıp veriyorum aranızda yaşayan var mı
Derdf Melinastro büyük kızımda yaşadım biberona alışınca memeyi reddetti 3 buçuk aylıkkende tamamen bıraktı
Omero21 Melinastro bende aynısını yaşadım hemen biberonu kes silikon uç tak önce biberonun ucunu ağzına ver sonra silikon ucu taktığı göğsünü daya yoksa meme reddinin önüne geçemezsin çok çok direnirse enjektörle ya da kaşık biberonla ver
Cgur Melinastro sagdiginiz sütü kaşık biberonla veya kadeh yada kaşık ile verin biberon meme reddi oluyormuş
Seydasarp Melinastro aslın küçük olduğundan biberon yanlış olmuş biraz sen sütünü sağ bebişi göğsüne yaklaştır üstten kaşıkla damlat işe yarar inşallah
Aysecankdr Melinastro ben emzirme danışmanından yardım aldımkısa sürede çözdü yoksa 3 hafta kendi kendime mücadele etmiştim meme reddi çok zor 😔
Sevim_keles Melinastro bende yaşadım hem meme redi hem mama redi yaşadım biberonu artık almıyor memeyide zorla biraz alıştırdım Allah sabır versin cok zor ben hergün ağladım
Bebek-annesi Melinastro silikon göğüs ucu aparatı ile emzirmeyi deneyin biberon uca alıştığı için sizin meme ucunu istemiyor. bende de göğüs ucu yok aparatsız emziremiyorum😞