Prensesannesii34_ Agustosbocegi ekkk gıda 🥴 daha başlamadın mi sen . Başlayınca da sorunlar bitmiyor .😑
Gls068 Benim kizim 4.ayina girecek az az tattirmaya başladım.Milupanin organik kavanoz mamasindan aldim cok heveslendim azcik azcik tattiriyorum
Agustosbocegi Prensesannesii34_ geçan hafta yoğurt verim dedimsanki limon vermişim gibi ekşitti yüzünü bende cuma günü doktora gidip öyle başlıyım dedim 🙈🙈 nasılsorunları oluyo ki 😂😂
Prensesannesii34_ Agustosbocegi yoğurt sade ekşi içine keçiboynuzu pekmezi koyuyorum birde Meyve rendeliyorum danone gibi oluyor öyle yiyor . Yemesi ya hangisini verim bugün ne verim ne kadar verim çok mu verdim az mı verdim kabız mı öyle öyle gidiyor
94z-20u Gls068 biz 5. Ayda tadılarımızı tamamlayıp 6. Ayda öğün olarak yemeye geçtik bir alerjik sorunumuz yok şükür herşeyi de yiyoruz bakalım 7. Ayımızı bekliyoruz
Pamuk_seker Prensesannesii34_ yoğurt kullanıyorsaniz pekmek kullanmayin çünkü pekmezin vitamini gidiyor demir kan yapımcı maddeler süt ve süt ürünleriyle kullanildigi zaman demir emilimi kabloyor sade verirseniz daha iyi 😇
Agustosbocegi Prensesannesii34_ yani sizde de öyle mi oldu iyi ya bende bebeğim ek gıdayı sevmicek sandım 🙈😂😂 hep o düşünceler için korkuyorum ek gıdaya geçmeye 😂😂 bu arada yorumda yapıldığı gibi bende yoğurtun demir emilimine sebep olduğunu hatırlıyorum 🙈🙈
Prensesannesii34_ Pamuk_seker sade yemiyor ekşitiyor kendini . Meyve koyuyorum çoğunluk yemezse az birşey keçiboynuzu koyuyorum 🤷♀️
Prensesannesii34_ Agustosbocegi tatlandırmak için elma muz armut da koyabilirsin. Ben kayısı haşlıyorum öyle koyuyorum genelde ama pekmezde kullanıyorum arada 😶 . Ek gıdayı çok üstelemiyorum da kabızlığımız hala aynı geçmedi geçmiyor 😑 yine doktor yolu gözüktü bize
Agustosbocegi Prensesannesii34_ armutların kayısıların sularından verdin mi hiç su içiyo mu 🙈 kabızlık zor ya huysuzlanıyo mu
Prensesannesii34_ Agustosbocegi çok verdim ben o kadar yeseydim hep tuvaletteydim ama fayda etmiyor . Aynen 6.gün kendim yaptırıyorum mecbur