Emeleymen Bebegim 6 22 gunluk 5 6 gundur emmek istemiyr cok acikinca emiyor uykusu var uyumak istemiyr hep miz miz damagi beyaz sanki ama baska bi belirti yok dis die dusunuyrz ama baska bisey de olablrmi bilmiyrm kafam cok karışk
Betull95 Emeleymen benim oğlumda öyleydi damakları beyazdı sürekli ağlayınca doktora götürdük ve ağzında aft çıkmış yani yara. İyice kontrol edin isterseniz ben karbonatlı su ve gazlı bez ile temizliyorum şuan ama dişte olabilir tabi ki
Balkupum2505 Emeleymen elini agzina falan götürüyosa veya eline aldigi herseyi.. salya akitiyosa buyuk ihtimal diştir
Svcnvebebegi Emeleymen benim bebegimde 6 aylık canım. 4 aylıktan beri eller ağizda. Salya aldı başını gidiyor zaten. Damaklarina masaj yapıyorum hep. Görünürde birşey yok ama damaklari kaşınıyor büyük bir ihtimal. Iki üç tane karanfili havanda dövün üzerine zeytinyağı ekleyip bir gece bekletin. Huysuz oldugu zaman damaklarina masaj yapın. Rahatlatıyor. Kızım öyle biraz rahatliyor
glbgci Emeleymen 2 kere meme reddi yaşadık ikisinde de enfeksiyon olmuş oğlum ve bizde dişe bağlayıp ihmal etmişiz maalesef
Esmermelek05 Emeleymen ay benimki de bugun 7 aylık oldu 4 5 gundur aynı senin dediklerin uylusuzluktan basım catlıyor sürekli mız mız uyumak istemez aglıyor damakları da şişik falan değil bisey görünmüyor
Esmermelek05 Emeleymen aynenn bu da öyle özellikle son zamanlar daha da fazlalastı salyaeı zaten 3. Aydan beridir devam
Balkupum2505 Emeleymen bence diş yerleri kasiniyodur cnm ellerini guzelce yıka masaj yapar gibi bak bakalm hissedersin zaten sertlik olur kabarik olur
Betull95 Emeleymen o zaman bilemiyorum büyük ihtimal diştir kesin konuşamıyorum bizimde dişlerimiz henüz çıkmadı Allah yardımcımız olsun☺️
hasanhuseyininannesi Emeleymen benim oglum 4 bucuk aylikken cikardi dislerini durekli eli agzindaydi ishaldi bi huysuzluk bide anlamadik 4 bucuk aylik sonucts cikarmaz dusuncesiyle ama cikarmis son anda gorduk