SukranUras Oğlum 6 ayını bitirdi 1 hafta önce. +6 ay emziklerini ne zaman vermeliyiz acaba? Denedim ama şimdilik tutmuyo çiğneyip atıyo hemen midesi bulanıyo 😄
Esraabrklu SukranUras evet bizimki de 6 aylık ama 6 aylık emzik aldım tutmadı neden ki. Ağzına çok büyük geldi
1annee1 SukranUras evet benmkinede buyuk geldi. Beceremiyor. Aama gercekten buyuk digerine gore bakinca😁
AlpBebek SukranUras Emziklerin +6 diye ayrıldığını bilmiyordum. Biz 8. Aydayız ve aynı emzikleri kullanmaya devam ediyoruz. Ne farkı oluyor +6 emziklerinin?
HYM Benim kızım 2.5 aylık 6-18 ay emziği kullanıyoruz başta midesi bulandı tutmadı büyük diye ama şimdi çok seviyo onsuz uyumuyo en azından düşermiyo💃💃
HYM Philips avent 0-3 ay emziğini kullandık ama önü ağır olduğu için düştü sürekli bebeğimde bu duruma sinirlenip ağlıyordu yine aventin 6-18 ayını aldık ve henüz bir sıkıntı yaşamadık şükür rahat ve keyifle tutuyo ağzından zorla alıyorum
SukranUras HYM aynen benimkide ilk zamanlar ağır diye tutamıyodu onu şimdi de damaklıya alıştığı için almıýo