Duygu1988 21 aylık oğlum var arada bir tüm vücudunu titretiyor anlık .. bu durum hakkında bilgisi olan varmıdır doktora götürmelimiyim.. pandemi olmasa direkt götürürdüm ama ortalıkta kötü neyapayacağımı bilemiyorum..
Minnaktosbik Duygu1988 çok dikatini çekerse no götür canım reflexte olabilir benim kızım doğduğunda olmuştu nöroloji bölümüne yönlendirdi doktorumuz çok şükür bişey çıkmadı geçti şimdi titrediği anı videoya cek imkanın varsa doktora göster
151020 Duygu1988 benim oğlumda üşüyor gibi yapıyor bir bakıyorum bezinde mavi çizgi oluşuyor çişini yapıyon bence büyük ihtimal
Gunes55 Duygu1988 video cekip bi cocuk norolojisine gosterin bence. Once cocuk drundan randevu alip anlatin. Duruma gore gerek gorurse yesil alan aciyor daha sonra norolojiye randevu aliyorsunuz
Duygu1988 Minnaktosbik evet dedğiniz mantıklı ama ani birsey oldugu için videoyaya cekene kadar bitmiş olur o refleksi
angelgirlSs Duygu1988 eskiler çişini yaptı derler arada benim oğlumda da oluyor takılmıyorum açıkçası sizinkide bence öyledir
Balkupum2505 Duygu1988 8 buçuk ayligiz ayni postu bende actim bi kac gun önce. Genelde anneler olabiliyo diyo ciş yaparken falan yapabiliyomus. 2 3 gündür yapmiyodu bugün yine bi kac kez yapti benimde cuma günü götürcem doktora kafama takildi benimde
Minnaktosbik Duygu1988 benimkide o şekildeydi iki üç saniye sürüp tutmaya bile vakit olmazdı geçti yinede siz bı götürüp danışın bı sıkıntı olmaz inşallah
Egemen16 Duygu1988 bende bununla ilgili post açmıştım daha 2 gün önce oğlum 7.5 aylık dediğiniz gibi titriyor ani olan bişey saniyelik video çek demişler ama ne zamn yapıcağı belli olmuyor ki
Duygu1988 Balkupum2505 siz götürün banada sonucu yazarmısınız büyük ihtimal bende götürücem gibi duruyor
Balkupum2505 Duygu1988 istegramda ünlü bi dra sormustum reflekste olabilir nobette olabilir diye cevap vermişti 🙄
Duygu1988 Balkupum2505 iyi akşamlar belki faydası olur diye bende size yazmak istedim ben bugün oğlumu özel bir hastaneye götürdüm doktor sorular sordu ve a dan z ye muayene etti bi sıkıntı yok dedi göz kontağına önem verılıyo boyle durumlarda anladıgım kadarıyla ve tabi bu durumla bağdaştırıcı sorularda sordu canım titremeyi es bile gectı olur dedi hatta benım oğlum bu aralar kendi etrafında dönmeyede başladı onuda soyledim bir sıkıntı olmadıgını soyledi eminim sizinkininde bi sıkıntısı yok sıkıntı bizde 😅içimizin rahat etmesi gerek en ufak seyden nem kapıyoruz bu sekılde çok yaşamayız 😅 onların yeterki iyi olsunlar bebişlerimiZin sağlığı mutluluğumuz🙏
Pelo16 Çiş yapıyor annesi. 😁 Benim oğlum da öyle. Dr umıza videosunu gösterdim, çiş dedi. Sonra takip ettim titrediği anda bezine dokunun sıcacık taze çişi hissedeceksiniz. 😁
Duygu1988 Pelo16 çiş olayında bunu kesinlikle deniycem titrediği an sıcakmı diye 🥰 teşekkkür ederimmm☘️😇
Balkupum2505 Duygu1988 çok tşk ederim allah razi olsun. Vallahi cok haklisiniz bu pimpirikle fazla yasamayiz 😀 en ufak hareketi en ufak sivilcesi bile gözüme batiyo 😀 insallah dediginiz gibi biseydir cok sagolun 😘