Muallime1 Gece az uyanan çocuğum 5.aya gelince saat başı uyanır oldu yaşayan var mıı diş diyorlar ama 2 yaşına kadar böyle mi gidecek ? Yardım lütfeeeeen 😞
Kahvedelisi Muallime1 bizde 5,5 aylığız aynı durumdayız değil bir saat bazen sadece 10dk dalıyor, ama dün 2 saat kesintisiz uyuduğu oldu ara ara düzelecek sanırım, hatta dün gece o 2 saatte iki kez kalkıp nefesini kontrol ettim o zaman uyumamasına alışmısım 😂
MomofGok Muallime1 bizde 3 gün sonra 5 aylık olacağız bizde her saat uyanmaya başladık normalde iki saatte bir uyanırdı. Atak haftasıda değil niye böyle oldu anlamadım. Bende sadece benim bebeğim böyle sanıyordum demekki birçok bebek böyleymiş.
Muallime1 Kahvedelisi Ahaha o bizde de arada oluyor acaba kalktık da ben mi uyku sersemi hatırlamıyorum diyorum 😂 peki neler yapıyorsun canım diş için bizde kala da sorun yapamıyor uzun süre
Muallime1 Leylamoms Ahh demek herkes aynı diş sebep oluyor denek ki bizim kaka sorunu da var uzun süre yapamıyor 🤷🏻♀️
Muallime1 MomofGok Yok canm ya yanız değilsin bu 5.ayda ne var acaba huyu suyu değişti delireceğim yani