mrstucii06 Hanımlaar netflixte önereceğiniz kesin izlemen lazim dediğiniz bilim kurgu, psikoloji, sürükleyici komedide olabilir boyle filmler varmı 🤷♀️🌿
Sinemes mrstucii06 Çok var ama aklıma gelen şuan The Green Mile izlemediyseniz mutlaka bakın derim 👍🏻
Giraysmom20 mrstucii06 bird box, oyun, 6 undergrounds, parçalanmış, I am mother, TAU, nefesini tut(İngilizce olarak aratın), bright
Mom0911 Sinemes ooo yeşil yol mu o, kaç kez izledik onu eşimle 😁😭çok güzel bir film . Tom Hanks bütün filmleri çok güzel yaa , çok güzel oynuyor
PortakalliKahve Ragnarok,altered carbon,into the night,breaking bad,vis a vis, you,the rain bunlar kalmış aklımda 😊
Kahvedelisi mrstucii06 queen’s gambit, black mirror, the crown, good place, suits, working’ moms, ask101, living with yourself , altered carbon aklıma gelenler şimdilik bunlar 🌸
Mom0911 Sinemes kesinlikleeee katılıyorum 😁eşim film açıyorum diyince , hemen diyorum aç bi yabancı film izleyelim diye😁
Sinemes Mom0911 Split filmi de baya iyi. 4-5 defa izlemişimdir. Her yeni izleyecek olanla oturup bakmak isterim 😂
33Busra33 mrstucii06 can dostum filmini mutlaka izlemelisin canım… Netflix can dostum yaz çıkan ilk film… 😊
Kbrbydk mrstucii06 bird box, the silence, split, the rain, queen’s gambit şimdilik tavsiye edebileceklerim.
mrstucii06 Sinemes evet onu bende izledm cok değişik bi film bende size bi film oneriyim ama mideniz hassassa izlemeyin kesinlikle platform adı dün izlemiştim 😂👍🏻