Ayse15 Sütünüzün artmasi için neler yiyip iciyorsunuz bebegim 4 ay 22 günlük sanki sütüm az gibi bebegim doymuyor bebe bisküvisi veriyorum gunde 3 defa
gozpariltisi Ayse15 bebe bisküvisi için çok erken yulaflı yoğurt dut kurusu falan forumda gördüm oldukça etkin 👍
KUMSAL2020 Ayse15 Bebe bisküvisimi çok erken değilmi çaylar var dereotu yeşillik tüketebilirsiniz bol emzirinn ve su çok önemli
Annekizz Eymensmomm Hayır süt arttırmaya yardımcı oluyor araştırırsan 😊 Azalsa şimdiye kadar azalırdı sütüm. Ablam 10 aydır kullanıyor gayette süt yapıcı destekleyici bir çay
Eymensmomm Ayse15 doymadıgını nerden anlıyorsunuz oğlum 11aylık hiç bebe bisküvisi vermedim bikere ben yapmıştım neden bebe bisküvisi formül mama süt alabilirsin
Ayse15 Eymensmomm emzirdikten sonra hic durmuyo gene aglamaya devam ediyor biskuviyi verince susuyor karni doyuyor sanırım bilmiyorum
18KasimAli Ayse15 canım neler neler denedim çok zorlandım inan bende bana en iyi dereotu Tahin helva ve bol su geldi
Giizz Ayse15 bebe bisküvisini kim verin dedi ki 4,5 aylık bebeğe çok erken. Sağlıklı alternatifler düşünün bence. Kilosu az diye dr mu söyledi. En olmadı mama+meme ilerleyin bebe bisküvisi olmaz
Eymensmomm Ayse15 sanmıyorum çok erken baslanmış kabız edersin bebeğide kolik bebek tir ağlar karnı agrıyordur ağlar yani her aglayısını açlığa bağlamamak gerekir ve bebe bisküvisi değil mamayla beslenmeli