busra_54 Sabah kahvaltılarında muz avokado ceviz fındık incir yulaf yumurtalı karısım yedirebilirsiniz. ( normalde karısım cok hazırlamadım ama sizin acil kilo aldırmanız gerekli diye bunu yapın mutlaka) Ara ögün olarak hurma topları hazırlayabilirsiniz ( hurma kayısı suda bekletilip yumusak halde rondodan geçirin icine un halinde ceviz fındık fıstık koyabilirsiniz sonra hamuru toplar haline getirip buzdolabında saklayın 2-3 tane yedirmeye calısın . Mantı seviyorsa hamurunu kendiniz yapın kapya biber ve havuc buharda haslayıp püre haline getirip un ve yumurta ile hamur yapın gerisi klasik mantı. Ispanaklı krep veya pankek hazırlayabilirsiniz içine lor ve bal cok güzel yakısıyor. yeşil mercimek köftesi, karnabahar köftesi yapabilirsiniz. Şu anda cennet hurması mevsimi mesela onu püre haline getirip üzerine tahin ve pekmez biraz da un halinde ceviz döküp yedirebilirsiniz. Brokoliyi az haslayıp sonra baharatlayıp fırına verin saglıklı atıstırmalık olarak verebilirsiniz. Omlet yiyor mu deneyin tarhanalı kasarlı omlet cok iyi oluyor. Balık pişirip ben corbalarına katıyorum ( brokoli corbasına, domates corbasına)
azcık bugday haslayıp üzerine su koyup 1 gece bekletin, ertesi gün kuzu etini soganla iyice pişirin liflerine ayrılsın lime lime olsun. Sonra bugdayla birlikte karıstıra karıstıra pişirin helmelensin. üzerine tereyag dökün ( hem kolay yutacak hem et yemiş olacaktır) normal bir beslenme düzenine geçebilmek için seçenek sunmaya ve karısık tabaklar hazırlamamaya, anlayıslı olmaya calısın. Sabrınız tükenecek gibi oluyor haklısınız annesiniz ama az daha dayanın. Balık veremediğiniz günler balık yagı kullanın mutlaka( dr a sorun) Elinde yemek yemeyi seviyorsa hamurunu kendi hazırladıgınız icine türlü seyler karıstırabileceginiz galetalar yapabilirsiniz.