Nihasil- Arkadaşlar bebeğim 3 ay 11 günlük hergün olmasa da 2 günde bir ağlama krizine giriyor herşeyi denedim faydası yok sizde durumlar nasıl? Ne zaman geçer? Geçti?
Ozdmrkbraa Nihasil- gel sarılalım benim oğlum 2 ay 12 günlük kolik perşembeden beri atak üstüne atak yaşıyoruz metsil Damla’yla nurse harveys şurup kombine kullanıyorum biraz rahatlatıyor ama kolik nöbeti gelince feriştahı gelse değişmiyor
boncukanne Benim oğlumda kolikti maalesef hiçbir çözümünü bulamadık. 6 aylıkken geçti tabi sonra diş sancıları başladı.
Fatma5477 Ozdmrkbraa kesinlikle ama metsil rahatlatmayabilir. Colinox verdi dr suan biraz daha iyi gibi.
Nihasil- Ozdmrkbraa nurse harveys şurup kullandım banamısın demedi şimdi relamax damla ve mommys bliss night şurup kullanıyorum sanki bi tık daha iyi
SunaBaby Ozdmrkbraa Merhaba! 🙏🏻 Kolik olduğunu nasıl anlayabiliriz? Benim kızımda 2 aylık şuana kadar hiç ağlamadı ne aşıda ne herhangi bir günde. Ama bugün karnı tok gazı yok altı temiz sürekli ağlıyor emzik verince susuyor sadece emzik çıkınca ağlamaya tekrar başlıyor?
Ozdmrkbraa Nihasil- işte her damla her bebekte aynı etkiyi göstermiyor bizde biogaia aguline şurup kombine kullandık çok aman aman etkisini görmemiştik
Ozdmrkbraa SunaBaby sizinki 8.hafta sıçrama atağı olabilir kolik olduğunu 15 günlükken öğrendik haftada üç gün günde üç saat ama bizde daha fazla sürüyor aralıksız ağlıyor kendini sıkıyor ve hiçbir şekilde sakinlemiyor
aysgog İlk 1 bucuk cok fenaydı sonra nurse harveys şurup aldık biogaia ile birlikte kullandım yavaş yavaş düzeldi şimdi daha iyiyiz