miladeniz Merhaba 57 günlük bebegım var dün 2 kasık anason cayı verdım acaba her aksam versem bır zararı olurmu kullanan oldumu kolık bebegım iyi geldı
Morfrenk miladeniz alıştırmanızı ve küçücük bebeğe anason vermenizi tavsiye etmem. Kolik bebeği hiç bir şey durduramaz 😊
Dmt-01 miladeniz alışkanlık yapar diye korkup ben vermemiştim iki üç kez vermiştim ama sürekli vermek zararlı olabilir
Ecem35 miladeniz canım daha çok küçük sen iç senden geçer bağırsaklarını bozarsın sağlıklı olsun bebişlerımız 🙏🏻
ybk2019 miladeniz anason bebekler için çok tehlikeli olduğunu doktorumuz söyledi. Ayrıyettn daha çok küçük böyle şeylere başvurmayın lütfen bebek daha tabi ki istediğimiz gibi uyumucak. Oğlum 18 aylık hala uyku problemi yaşıyor bu arada
miladeniz Morfrenk dün gece guzrl uyuttu o yuzden gazı olmadan rahat cıkardı ayaklarını karnına cekmedı bende karsıydım annem bırsey olmaz deyince verdık
Morfrenk miladeniz valla siz bilirsiniz çok iyi bir şey olsa herkes her gün verir. Eskiler verirmiş evet
miladeniz Morfrenk vermedım kendım anason rezene karıstırdım içtim sütümden aldı herhalde guzel uyudu
Ecem35 miladeniz bende 3 aylık bebegım var gün işinde 3 fıncan rezene+kımyon 1 fıncan anason içiyorum gün içinde oğlum hem rahat gazı olmuyor hemdee sakın güzel uyuyor dediğiniz gıbı bızım içmemiz bızden geçmesi daha sağlıklı