Ozgealpm Merhaba anneler. Bebeğim bir haftalık. Sütüm var bebeğimi emziriyorum ama derin dalamıyor. Mama verince uzun uzun uyuyor. Acaba süt doyurmuyor mu? Sütüm akacak kadar çok. Ve sürekli de emiyor aslında
Rubab_Mommy Ozgealpm 2 saatte1 mi emziriyosun canim ?Ve Sutun o kadar fazlaysa neden mama vermeyi gerek duydun ?
Ezgi3454 Ozgealpm 2 saatte bir emzirin dalması için yarım kundak yapın müslinlerle yapabilirsiniz internette yarım kundak videoları var dalmasına yardımcı olur ve naçizane tavsiyem şu kilo alımı iyi diyorsa doktoru mamaya başlamayın madem sütünüz var emzirdikçe artar sütünüzde ☺️
Nurtekmile Ozgealpm canım uzun ememediği için sadece ön sütü alıyor arkadan geln yağlı sütü alamıyor olabilir onun için çabuk uyanır mama vermek yerine emziiröe sonrası sütünü sağ göğüslerini iyice boşalt sağdığını ver bebeğine ben öyle yapıyorum haftada ortalama 300 gram kilo alıyor bebeğim
Ozgealpm Rubab_Mommy bazen 2 saate de kalmıyorum uyandırıyorum sarılık olmasın diye. Mamayı da doymuyor mu diye veriyorum uykuya dalsın diye