Mayisannesi34 Selam hanımlar ilk defa ciğer yapacağım aslında pek severim ama yapmazdım hiç. Şimdi hem kendim yemek hem de kızıma yedirmek için bir tarif arıyorum. Bildiğiniz püf noktaları ile yazarsanız çok sevinirim ❣️
Prensesannesi15 Mayisannesi34 önce cigerleri yıka ğstünde kan varsa al sonra tavada pişir üstüne soğan sonra domates biber tuz falan offf iyi olur 😋😋😋
sapling Mayisannesi34 valla bende çok beceremem ama püf noktası bence bol soğan ve kimyon falan baharat. Önce ciğeri kavur duyunu salsın çeksin yumuşayana kadar su ekleyebilirsin sonra soğanı at içine oda kavrulsun en son baharat at istersen biber de koyabilirsin
Eymenncik Mayisannesi34 zarini alip kanini suzduruyorum kucuk kucuk dograyip kirmizi biber,kimyon ve tuzla harmanliyorum sonra una bulayip kizgin yağda kızartıyorum yaninada kup kup patates kizartiyorum sonra bol sogan salatasiyla ekmek arasi yapiyorum
Zalimsin Zarını alıp sütte bekletiyorum süte soğan sarımsak katıyorum tadını veriyor çiğere ince ince doğrayıp una bulayıp kızartıyorum ya da kuyruk yağı ile şişe dizip fırına atıyorum ben
Zalimsin Karas kuzu daha güzel pişiyo daha yumuşak oluyo geçen dana almış eşim yanlışlıkla çok sinirli çıktı ciğer