Cerenimo6 Kızlar oğlum 2 ay 15 günlük geceleri ilk yatirdigim zaman bi kesintisiz uyuyor oda bazen en fazla 4 saat genelde daha da az oluyor dha sonralarida sürekli uyanıyor her saat bazen bi saatte bi kaç kere yani napcagimi şaşırdım kilo alımı iyi dedi doktor mamaya gerek yok dedi ac mi niye uyaniyo bilmiyorum alışkanlık mi nedir bilmiyorum çok zorlaniyorum Ne yapabilirim uzun süreli uyuması için:(
Cerenimo6 BusraElaa niye böyle yapıyolar acaba uyusalar güzelce dinlenmiş olurlar kalkıp kalkıp duruyo
Cerenimo6 Paytenn Bende öyle gerçekten uyu işte güzelce niye uyanıp duruyosun biraz emziriyorum yatırıyorum hop bidaha aynı çok zor acikiyolar mi yoksa memede mi uyumak istiyolar bilmiyorm sallasamda durmuyo Cnki meme istiyo
SareMiray Cerenimo6 benim bebiş böyle yaptıgında genellikle gazı oldugundan oluyor Zaten gaz ağrısından bebekler hep emmek isterlermiş Ama bebeklerin bu dönemlerde bir günü bir günü tutmuyor endişelenme Bir gün uyursa diğer gün hiç uyumadığıda oluyor
Deletedmom324 Cerenimo6 5 aydir bulamadim. Daha nicelerini okuduk burada yok maalesef. Uyku egitimi disinda
Paytenn Cerenimo6 yok acıkmakla alakası yok bnce bnmki dogdgndan beri öyle mamayıda denedm bn gece aynı şeklde uyanyo
Slncic Cerenimo6 ben de dün dr. Gittim dedi idrar enfeksiyonu . Ilaç verdim eski düzene girdik sayılır