Meli Kızlar bebeğim anne sütü alıyor akşam sütğm azaldıgı icin yatarken mama veriyorım gece göğsüm dolıuor ama oglumu uyandırmak mümkün değil yüznü mendil ıslatıp sildiğim oldu altını değiştiğim oldu ama saati gelrmden uyandıramyorum on iki yada birde yatıp beş gibi uyanıyor emiyor sonra dokuz gibi kalkıp emiyor bir bucuk aylık bebeğim acıkıyordur diye uyku uyuyamıyorum napcm😢
Aytenesn Meli akşam 8 den sonra sütün azalmasının sebebi tamamının yağ olması ve bebeği uyutacak olması. Ayrıca uyandırmanıza gerek yok uykudayken açın memenizi kendi yapışır emmek için :)
Deletedmom324 Meli diger arkadaslarima ilaveten eklemek istedigin uyku saatini onw cekmeniz. Aksam 19:00-21:00 arasi uyumasi lazim bebeginizin. Yavas yavas one cekebirsiniz saati. Buyume hormonu o saatlerde salginlanmaya basliyor cunku. Sevgiler
Cerenimo6 Maşallah çok güzel uyuyomus bnmdeoğlum 2 yılık gece ilk yatirdigim zaman kesintisiz 3 saat uyuyor dha snra hee saat kalkıyor bende doğmadığını düşünüyorum sürekli kalktığı için çok zor :( senin bebegin aciksa kalkar belki