Babylove5 5 aylık bebeğim var damağı şişmiş beyazlaşmış dokundugumda dişleri hissediyorum çıkacak gibi ,tüm belirtilerde var bu durum da olup bebeğiniz ne kadar sürede görünenleri çıkardı ??
MerveDerki Babylove5 1 hafta 10 güne kadar çıkabilir galiba kuzum oğlumun ilk dişi öyle oldu 7 aylıkken çıkardı şimdi 8 aylık 3 diş birden çıkarıyo alttaki bi dişle üst iki diş 🙄
Ebrukartal23 MerveDerki merhaba, bizde haftaya 7 aylık olacağız. Geçen hafta alttan bir dişi çıktı ama genelde iki diş alttan aynı zamanlar da çıkmıyormuydu.
Gunesay Tugbagunes diş çıkarmadan önce ne gibi belirtiler vardı acaba? Bebeğim kaç gündür huysuz yüzünü ovuyor sürekli ve ağzından ciddi anlamda salya akıyor 💁🏻♀️
MerveDerki Ebrukartal23 yani yüzdeye vurduğumuz zaman bebeklerin %60 - %70 i alt iki dişi arka arkaya çıkarırmış ama bizimkide önce alt bir diş daha sonra aynı hizadaki üst dişi çıkardı normalmiş yani olabilir diyo doktor
MerveDerki Ebrukartal23 alt dişin birini çıkardı oğlum önceden şimdi yanındaki diş ve üst iki diş çıkıyo yani üst dişin biri ikinci alt dişten önce çıkmaya başladı arkasından iknci alt diş patladı arkasından diğer üst diş 😄 karışık biraz anlatabildim mi bilmiyorum. Sonuç olarak sırayla bi alt bi üst bi alt bi üst oldu 😂
Ebrukartal23 Babylove5 diş jeli kullanmadım. Uyku dışında çok huyusuzluguda olmadı çok şükür. Diş kaşıyicisi, havuç ayva verdim eline☺️
Tugbagunes Gunesay bizim 1 aydan fazladır kasiniodu salyasi akiodu zaten .ama dün 4 kere kaka yaptı sulu cokda anlamadim hep huysuz bebek çünkü bugun bi baktim batio elime bisi 🥰🥰🥰
Emeleymen Babylove5 ust damakmi beyaz canm bizimde beyaz ama bi sislik yok 5 6 gundr emme reddi yasiyrz bide huysz uyumamk icin direnio
Gunesay Tugbagunes bizde de aynı durum var kızım çok huysuz sürekli salyası akıyor ağlar gibi sesler çıkarıyor iki haftadır 🙄 umarım bizimde bir ayı geçmeden çıkarır. Çok zormuş diş dönemleri 🙇🏻♀️