Nebihe4 Merhaba gupguzel anneler Benim basenlerim doğumla birlikte genişledi önceden de vardı tabi 🤭 ama tam vücuduma göreydi şimdi fazla sizler neler yaptınız basenlerimi nasıl eritebilirim
Ef24 Nebihe4 leslie yaptım sadece bir bir buçuk ay devam edebildim ama çok güzel toparladım tavsiye ederim
Mutluluk Nebihe4 aynı dertten muzdaribim. Normalde de vardı ama d3diginniz gibi vücuduma goreydi belim inceydi güzel duruyordu 2 sene de 2 doğum yaptım ve kütük gibi bişey oldu vücudum üstüne birde basenlerim genişledi iyice iğrenç bir hal aldım Aklıma geldi tekrardan ağlayıp geliyorum…
su-perisi Nebihe4 bende ayni durumdayim canim bes bucuk ay oldu dogum yapali eski kiloma dondum ama basenlerim cok buyudu sinirlerimi bozuyo ya leslie yapicam biraz kuculmesi lazim cok rahat ediyo bu hali benii
Nebihe4 Ef24 iki haftadır bende yapıyorum ama ne bileyim.cok etkilemedi gibi sikislastim ama hala duruyo
Ef24 Leslie 1 ile başladım sadece 2-3 gün yaptım sonra 2 ye geçtim 2-3 de onu yaptım. Leslie 3 e geçtim fakat zorlamaya başlamıştı beni yaklaşık bir hafta anca yaptım. Çoğunlukla 30 dk olan boosted fitness walk olanı yaptım
Papatyannesi Ben sezeryan doğum yapalı 5 ay olacak iki gün sonra yapabilir miyim bende mekik falan ? Yapan oldu mu hala korkuyorum 😨
Sldmrt Aynı sorun bende de var. İncecik birşeydim doğum için kalça basen genişlerrmiş, evet genişledi ama öylece de kaldı. 50 kiloyum doğum kilolarımı verdim basenleriö ve emzirmekten kocaman olmuş memelerim iğrenç duruyor :(
Nebihe4 su-perisi ona çare var bakın sabahtan sıkıca streç film sarın bütün gün kalsın çok işe yarıyo gün içinde sürekli hareket halindeyseniz daha çabuk küçülüyo eğer emziriyosaniz uç kısımlarını açık bırakabilirsiniz