Gnlshnky 4 ay 22 günlük bi kizim var ek gıdaya gecmedik taddirmalarada baslamadik sadce anne sütü dogdugumuzdan beri ilk defa kabiz olduk 5. Gun oldu hala kaka beklioz ıkınmalari var ama kaka yok ne yapabilirim 10 gun yapmazsa normal diye okumustm baska bi postta ama ne bilim endiseleniyo insan dòrt gözle kaka bekliyorum 🤓
HavvaTuranKobal Gnlshnky zeytin yağı ver yada az tadımlara kat direk vermessen direk söktürüyor orjinal olmasına dikkat etmelisin bende hiç sorun yasamadım sukur bazen aksilik olsada kurtarıcımız zeytinyağı
Gnlshnky HavvaTuranKobal zeytinyagi verdim sabah verdim gece ikinmalari artinca 1 cay kaşığı daha verdim rahatsz edio surekli uyanio
HavvaTuranKobal Gnlshnky inşallah gecer yavrumun sorunu cok zor bizde 8 aylığız ilk defa hasta olduk ama inanın ben benden gectim
Havvahavvaejderha Küçük bi sabun parçası at poposuna 3 sn snra karnını boşaltır benim bebekte 3 gün yapmamıştı öyle rahatladı...zararı yok merak etmeyin denedigim için biliyorum hastaneye götürsek lagma yaparlar aynı şey oda köpük sonuçta nacizane fikrim