Kubrasen93 Kizlar selam bebegimde 3 gundur gecmeyen ates vardi bugun doktora getirdik idrar yolu enfeksiyonu olmus basina gelen varmi ? Antibiyotik baslicaz smdi Neyden enfeksiyon olur ve dha cabuk atlatmasi icin ne yapabilirim
Melindam Kubrasen93 Kızım Geçirdi 10 Gün Antibiyotik Kullandık. Bol su İçirdim Sadece. Kız Bebeklerde Sık Olan Bişey İdrar Yolu Enfeksiyonu. Kaka Bulaştığında Geç Temizlendiğinde Olabiliyor.Kızım 8 Aylık Bu Arada.
GoGirl Kubrasen93 antibiyotiği saatli ve duzenli verin 48 saatte etki eder idrar yilu enfeksiyonu kizlarda ozellikle sık olabiliyor
Mu-Mi Kubrasen93 Benim kızım da var doktorumuz antibiyotik yazdı hiç fayda etmedi çok rahatsız etti 6 gün ancak kullandik dün gidip tekrar idrar kültürü verdik sonuç yarın cikicak ama geçmiş gibi durmuyo hic sizin antibiyotiğin ismi ne bebeginiz kaç aylik
Kubrasen93 Melindam benim kizimda 11 aylik ilk defa basimiza geldi boyle bisey su cok icmio alip agzindan fiskirtiyo daha cok ama icirmeye calisicam Antibiyotik kullaninca hemen etki ettimi peki ?
Melindam Kubrasen93 Kızımın 2.İdrarındada Görüldü Sonra Doktorumuz Sondayla Aldı Temiz Geldi sonucu. Yani Ben Pekmezli Su Vererek Su İçirdim. Kızımda İçmiyordu Püskürtüyordu.
Kubrasen93 Mu-Mi 11 aylik bebegim bactrim die bi antibiyotik surup verid doktor 1 hafta kullanicaz ama 3 gun sonra idrar kulturu cikicak eger baska virus cikarsa kulturunde ilaci degistiricek
nursocum Kubrasen93 hadi ya e düşükmüş benim oğlumun 5 gün önce 1.52 çıktı ateşi hiç düşmedi ama antibiyotiksiz atlattık çok şükür
Dn123 Kubrasen93 altını çok sik değiştir pamuk ve su ile sil . Kaka yaptığında yıka. Bol su içir. Onden arkaya temizle. Emiyorsa bol emzir bunun tedavisi antibiyotik ve bol sıvı geçmiş olsun.