Zzzz Kızlarınızın saçına en erken ne zaman toka taktınız 😁 2.5 aylığız sabırsızlanıyorum bıngıldak zarar görür diye korkuyorum
Azsekerlikahve Zzzz ben 6aylıkken topluyodum ama 7aylık kestim. Önce aşırı pişman oldum ama şimdi iyiki kesmişim diyorum eşit uzuyolar çünkü. 8aylık şuan ve uzamaya başladı bile🤗
Melindam Zzzz Kızım 8 aylık Hiç Toplamadım Toplamakta İstemiyorum Bırakıyım Özgür Kalsın. Zaten Dökülüyor Saçları Sonra Yeniden Çıkıyor.
mirayilknurtolga Zzzz valla benim ki kel bir bebek ti. Bugün 10 aylık oldu hala kafasında toka tutacak kadar saçı yok yeni yeni uzuyor. Bant takıyorum çoğu zaman bıngıldak konusunda bir sorun yaşamadım. 🤷♀️👍
Zzzz Melindam ya ben toplamak derken kesmek anlamında değil toka takmak anlamında sordum kesmek anlaşıldı sanki🤷🏼♀️😊
Melindam Zzzz Takmayın Bence Erken Daha Biraz Kafa Kemikleri Gelişsin. Ben Saçlaro Dökülüyor Diye Takmamıştım. Tokayada Gelir Üzülürüm Diye Ama Karar Sizin Tabi
Dilos01 4 ay 2 günlüğüz kızımın saçları dökülüyor ne zamana kadar devam eder bu dökülme on tarafları uzadı arkalar dökülüyor kestirsem gur ve canlı çıkar mi
_mercanligunler Zzzz 16 aylığız daha takamadım, saçımız pek az birazda acıtırım diye mi korkuyorum napiyorum 😬 amaa bende sabırsızlanıyorum minik bir palmiye dikmek için 😂🌸
Hant Benim kızım da saçlı doğdu fakat saçları dökülüyor kesmek istiyorum sizler neyle kestiniz saçları makas veya tıraş makinesi ?