Mucizem38 4 aylık olacak cuma günü oğlum dün fark ettim sol üst tarafta beyaz küçük sivilcw gibi çıkmış patlamasına az kalmış çok çok erk değil mi ön dişleri olsa neyse ama dediğim dişler 9 aylıkken çıkıyormuş
Aybikesuna Mucizem38 diş incisi dir o bizde de tam 4 ayın başıydı çıktı sonra 6 ay başı gitti şuan 7 ay 5 günlük hala diş yok ama aşırı kaşınıyor dişleri sinirden bağırıyor kaşırken inşallah bir an önce çıkar rahatlar evladım
Gzmbzks Mucizem38 3 aylıkken farketmiştim bende alt kısımda 7.ayinda patlattı 😍 Şuan 8 ay 21 günlük alttan iki dişi var 🌸
CigdeminMevasi Mucizem38 internetten bak cnm damaklar dişe benzer minick şeyler üretiyor zararlı bişey değil
Aybikesuna Mucizem38 oda kaşındırıyordu o zamanlar doktora sormuştum önemli değil çıkar geçer o sonra kendiliğinden demişti gerçekten geçti benim kızım Bayadır böyle ne zaman çıkacak diye hergün bakıyorum yok inşallah bu ay çıkar
Gzmbzks Mucizem38 Çıkarana kadar sürekli elleri ağzındaydı sürekli bağırıyordu (normalde ağlamayı bilmez zaten😂) kaşındığı için huzursuzluğu oluyor canım ama ishal ateş vs yapmadı bizde karanfil kürü sürüyorum ben hala diş huzursuzluğu tuttuğunda biraz olsun rahatlatıyor 😊