EmirEymen öncelikle hoşgeldin aramıza 😊 ben 2 aylık anneyim ve 2 ayda toparladık. Sende o sebeple korkma. Alışacaksın.
Öncelikle göğüs ucun için Philips Avent in göğüs kalkanını tavsiye ediyorum durumun müsaitse. 90 tl ye aldım ben ve aldığım en doğru şeydi..
Kesinlikle göğüs ucu yarası yaşamadım. Hemde orada biriken sütlerim ziyan zebil olmadı uygun kullanımla bebeğime içirdim. İnternetten araştır. Anlatınca pek anlamlı gelmiyor ama araştırınca anlayacaksın.
2. Tavsiyem kesinlikle sallama bebeği. Okuduğum kadarıyla ( ki hamilelikte ve sonrasında dünya kitap okudum ) 4. Aya kadar bebekler birşeye alismazlarmis ama ben yine de alışmasın diye sallamadim. Yan yatması için yastik aldım emzirip yan yatırdım hep. Zaten ilk zamanlar çok uyuduklari için uyuyordu o şekilde O şekilde de devam ediyoruz şükür.
3. Tavsiyem yediklerine içeriklerine dikkat et. Süt yapan (ama kilo yapmayan 😊) seyler ye bol bol.
Ama yine dikkat et ki gaz yapmasin.
Son olarak ta anın tadını çıkar bir daha bu kadar rezil, uykusuz ama bir o kadar mutlu anlar ele gecmeyebilir 😊