Esra___ 3 ay 13 günlük bir oğlum var ve asla uyumuyor gece 4den sonra uyuyor o da bağıra çağıra bütün apartman inliyor sabah 8 de uyanıp emiyor öğlen 1e kadar uyuyor ve bir daha asla uyku yok İnanın sadece emdiği zaman 15-20 dk uyuyor sonra uyanıyor ve ben delirmek üzereyim sürekli mutsuz ve mızmız hiçbir iş yapamıyorum durduğu yerde 5 dkdan fazla durmuyor sabahları erken kaldırmayı denedim gündüz uykularını 2 saatten uzun tutmadım ki artık gündüz uykuları da bitti sadece benim bebeğim mi böyle nerede hata yapıyorum çok yoruldum artık bu kadar küçük bir bebek bu denli nasıl uykusuz kalabilir 😭
Melek01 Esra___ 10 aylığız biz 3’de uyuyox bazen 5 gibide uyuyoz oyuncak oynuyo uyumuyo artık deli oluyorum zorla uyutuyorum uykusuzluktan ölyorum :D
Melisam Esra___ benimki 3 aylık benimkide uykudan kaldırmıo kafasını DİE deliriyorum normal mi acaba🤷♀️🤷♀️🤦♀️🤦♀️
Rmtars Esra___ sizi şuan okadar iyi anlıyorum ki asla ve asla uyutamıyorum uykuya dalamıyo 6.5 aylığız kıyamet kopuyo o ağlıyo ben ağlıyorum güzdüz deseniz kucağımdan insin 5 dkk durmuyo mama sandalyesi falan aldık hep boşa ilk çocuğum canı sağ olsun ömrü bahtı güzel olsun ama çocuğa tövbe ettim hiç yardım edenimde yok 6ayda hayatımdan bezdim dr bitkisel uyku şurubu falan verdi banamısın demiyo umudum kalmadı düzeleceğine umutsuzluk içinde bekliyorum yalnız değilsiniz üzülmeyin
Sehererkul Esra___ valla benimkide 3 ay 18 gunluk gece 4. 5. 6. Da uyuyoruz bi turlu duzene girmedi ogleye kadrda uyuyo erken kaldirincada uyumak icin mizirdiyo gene uyuyo allah sabir versin yani bize☺️😣
Esra___ Melek01 artık kendimi geçtim ben zaten zombiye döndüm yani Yok büyüme hormonu yok 9da uykuya dalmış olmalı bunları okudukça psikolojim bozuluyor çünkü asla uyumuyor
Esra___ Melisam kaç saat uyuyor ki gelişimi kilo alımı iyiyse doktorunuz bir sıkıntı görmüyorsa dünyanın en şanslı annelerindensiniz demektir nazar değmesin İnan’ın uyumayan bebek o kadar zor ki
Esra___ Rmtars aynen yani allah günah yazmasın ama benim de bir daha çocuk göresim kalmadı hep mutsuz hep huysuz olur mu bi bebek hep uyku düzensizliğinden allah yardımcımız olsun
Aysql Esra___ 57 günlüğüz gece 4-5 gibi uyuyor sabah kalkıyor emiyor , öğlen 1-2 uyanıyor sonrası ilkence uyut uyutabilirsen uyuduğu anlar emerken sonrasında koyuyorum kalkıyor , nasıl uyutucam napıcam bilmiyorum gece saati şaşmıyor sürekli ağlıyor
Esra___ Aysql koliktir Cnmm gazı falan mı var ki bizim gaz 2 aylıkken bitti o zaman da sabah 7lere kadar ağlıyordu şimdi de uyumamak için ağlıyor 🤦🏻♀️
Duygu9235 Benim oğlum da böyleydi 3 te uyursa seviniyordum. Simdi 4 aylık olduk artık 1 gibi uyuyor her gün 1er saat erken kaldirarak bu düzeni kurdum 1 de kalkıyorsa 12 de kaldırın sonra 11 sonra 10 gibi belki düzene girer
Esra___ Duygu9235 daha önce denedim daha huysuz oldu bugün tekrar bi gayret uyutmayacağım bakalım nolacak
Aysql Esra___ aynen kolik canım ağlaya ağlaya fıtık oldu ameliyat olduk iki gün önce nasıl geçecek nasıl atlatabiliriz bilmiyorum ağlama nöbetleri azaldı ama hala uyumuyor