Fatoserin Kızlar ben eczanenin verdiği devit 3 kullanmıyorum içeriğinin kötü olduğunu duydum güvenemedim bebeğim 9,5 aylık bu zamana kadar kullanmadım ilaç ama kilo alımı az olduğu için kansızlık olabilir dediler siz hangi kan ilacını kullanıyorsunuz
Fun Fatoserin sidefer kullanıyorum hemen hemen bütün anneler de çok memnun. 1 yaş muayenemiz de değerleri çok güzel çıkmıştı bebeğimin tavsiye ederim
Fatoserin Fun yaaa çok sevindim bende bugün sidefer aldım bebeğiniz kaç aylık ne zamandan belli kullanıyorsunuz
Fun 232323 geçen hafta 1 yaşına girdi uzun süre kullanmamıştım gerek duymamıştım ama tahliller iyi çıksın düşükse düzelsin diye kullandım sadece 1 ay ve doktor çok iyi kan değeri dedi. Kilosu nekdarsa okdar damla damlatıyosun canım günde 1 kez
Ogullarinaasikanne Fatoserin evet canim cok memnundum en pahalisi o zaten bildigim kadariyla 🤭 ocean da içeriği temiz Instagram da Ali fuat diye bir doktoru takip ediyorum kendi cocuklarina da d vitamini ocean kullaniyor sonra bende ona gectim cok fark yok aralarinda ama 20₺ kadae bir fark var
Fun 232323 içeriği çok temiz gönül rahatlığıyla kullanın hatta 1 ay kullandım doktor artık kullanma çok iyi değerler dedi bıraktım